Свято в дитячому садочку - це найяскравіший момент у житті дитини, який надовго запам'ятовується. Тому вихователі ДНЗ "Чебурашка" проводять велику та кропітку роботу щодо підготовки заходу, починаючи з вивчення дітьми музичного матеріалу, підготовки сценарію свята, підбору костюмів та атрибутів для героїв.

02.10.2014 року в ДНЗ відбулося свято осені "Як козачата-чебурята гарбузову кашу готували". Традиційно свято пройшло на свіжому повітрі. Всі були одягнені в українські національні костюми, що додало неабиякого колориту та створило піднесений настрій учасників свята.

З піснями та веселою музикою, в великому казані на вогнищі готувалася гарбузова каша, якою в кінці свята смакували всі присутні.

В адресу організаторів свята звучали слова подяки від батьків вихованців, з побажанням продовжувати виховувати у дітей почуття любові, поваги до людей, звичаїв та традицій рідного краю та народу.

По закінченню свята всі присутні мали можливість переглянути виставку овочевих композицій, де головним персонажем був гарбуз.

ФОТО

Кiлькiсть переглядiв: 405